Овочеве рагу – просте у приготуванні блюдо. Використання мультиварки значно спрощує цей процес. Мультиварка все зробить сама, потрібно тільки почекати, а потім насолоджуватися смачним рагу. Таке блюдо можна вважати низькокалорійним, воно підійде і для любителів нежирної і збалансованої їжі, і для дотримуються посту.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 400 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Кріп – 30 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з капустою в мультиварці? Капусту необхідно дрібно нашаткувати.

Кабачок і баклажан промийте і поріжте невеликими кубиками.

Ріпчасту цибулю і моркву слід очистити і подрібнити – моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно порізати ножем.

В чашу мультиварки спочатку вливаємо олію, потім відправляємо туди цибулю і моркву. Готуйте овочі 5-7 хвилин в режимі «Смаження».

Далі відправляємо до обсмаженою овочам інші інгредієнти – капусту, кабачок і баклажан.

Потім додаємо в мультиварочную чашу томатну пасат, сіль, мелений перець, подрібнений часник і кріп. Все перемішуємо, активуємо режим «Гасіння» на 40 хвилин. Томатну пасту за бажанням можна замінити на томатну пасту.

Овочеве рагу з капустою, приготоване в мультиварці, готове до вживання!

Приємного вам апетиту!

Кабачки в мультиварці Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з кабачками і капустою