Кабачковий пиріг в мультиварці готується досить легко і просто, а виходить неймовірно смачним. Охолоджений пиріг виходить в рази смачніше, ніж в гарячому стані. Краще всього готувати пиріг з вечора, щоб забезпечити себе прекрасним сніданком.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 400 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Щоб приготувати кабачковий пиріг в мультиварці, твердий сир натріть на крупній тертці.

Кабачок добре промийте в прохолодній воді. Дайте йому обсохнути. Молодий кабачок не потрібно чистити від шкірки і насіння. Великі плоди кабачка очистіть від шкіри і насіння. Натріть на дрібній тертці. Соковитий кабачок відіжміть руками, щоб зайва рідина скла.

Зелень ретельно промийте під проточною водою і обсушити. Дрібно нарубаєте гострим ножем.

Сметану викладіть в глибоку ємність, додайте харчову соду і перемішайте. Сода загаситься кислотою сметани.

Розбийте курячі яйця, добре перемішайте.

Пшеничне борошно просійте в іншу ємність і поступово введіть до рідких інгредієнтів. Добре перемішайте.

Додайте натертий сир і кабачок, подрібнену зелень і посоліть.

Ретельно перемішайте тісто.

Чашу мультиварки змастіть невеликою кількістю рослинного масла.

Акуратно викладіть тісто і рівномірно розподіліть по всій поверхні за допомогою силіконової лопатки.

Закрийте кришку приладу. На панелі мультиварки виберете режим «Випічка», встановіть час приготування: 50 хвилин. Після звукового сигналу залиште пиріг в режимі «Підігрів» ще на 20 хвилин.

Вимкніть прилад та залиште кабачковий пиріг в мультиварці, не відкриваючи кришку, ще на 20 хвилин. Акуратно перемістіть пиріг на блюдо.

Прикрасьте свіжою зеленню.

Готовий пиріг подавайте порційно.

Приємного апетиту!

Кабачки в мультиварці Кабачки з сиром Пиріг з кабачків Пироги Торт з кабачків