Овочеве рагу – прекрасне блюдо, яке нараховує сотні рецептів. Головне, що всі рецепти рагу – правильні, оскільки можна поєднувати між собою абсолютно будь-які овочі. Наш рецепт заснований на білокачанній капусті і кабачках – простих і популярних сезонних овочах.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Масло оливкова – 50 мл
- Капуста білокачанна – 0,4 кг
- Кабачки – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 100 гр.
- Помідори свіжі – 0,5 кг
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
капусту Промийте, обсушіть її і дуже тонко нашаткуйте за допомогою кухонного комбайна або ножа. Відправте її обсмажуватися на помірному вогні.
Наріжте кубиками молодий кабачок і додайте до капусти. Якщо у вас немолодий кабачок, то його попередньо потрібно очистити від шкірки і від середини.
На окремій сковороді пасеруйте очищені і дрібно нарізані цибулю з морквою. Цибуля повинен дійти до золотистого відтінку, а моркву злегка розм’якнути.
Коли овочі в сковороді будуть майже готові, додати до них дрібно нарізані або пюрированные томати. Замінити томати допустимо і на томатну пасту.
За п’ять хвилин до кінця приготування додайте в ваш рагу очищений і подрібнений за допомогою преса часник. Перемішайте блюдо і дайте йому дійти до готовності.
Після того, як рагу готовий, додайте в нього спеції (за смаком та бажанням) і залиште настоятися під кришкою близько п’яти-семи хвилин.
Дієтичне овочеве рагу Кабачки для схуднення Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами на сковороді Овочеве рагу з кабачками Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді