Овочеве рагу – прекрасне блюдо, яке нараховує сотні рецептів. Головне, що всі рецепти рагу – правильні, оскільки можна поєднувати між собою абсолютно будь-які овочі. Наш рецепт заснований на білокачанній капусті і кабачках – простих і популярних сезонних овочах.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Масло оливкова – 50 мл
  • Капуста білокачанна – 0,4 кг
  • Кабачки – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 0,5 кг
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

капусту Промийте, обсушіть її і дуже тонко нашаткуйте за допомогою кухонного комбайна або ножа. Відправте її обсмажуватися на помірному вогні.

Наріжте кубиками молодий кабачок і додайте до капусти. Якщо у вас немолодий кабачок, то його попередньо потрібно очистити від шкірки і від середини.

На окремій сковороді пасеруйте очищені і дрібно нарізані цибулю з морквою. Цибуля повинен дійти до золотистого відтінку, а моркву злегка розм’якнути.

Коли овочі в сковороді будуть майже готові, додати до них дрібно нарізані або пюрированные томати. Замінити томати допустимо і на томатну пасту.

За п’ять хвилин до кінця приготування додайте в ваш рагу очищений і подрібнений за допомогою преса часник. Перемішайте блюдо і дайте йому дійти до готовності.

Після того, як рагу готовий, додайте в нього спеції (за смаком та бажанням) і залиште настоятися під кришкою близько п’яти-семи хвилин.

Дієтичне овочеве рагу Кабачки для схуднення Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами на сковороді Овочеве рагу з кабачками Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді