Овочеве рагу з м’ясом качки, капустою і картоплею, запечене в духовці дуже апетитне, соковите блюдо. Таке рагу можна подати не тільки на сімейний обід, але і на святковий стіл. Його смак і аромат точно вб’ють гостей наповал!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Картопля – 3 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Качине філе – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати овочеве рагу з м’ясом, капустою і картоплею в духовці. Всі овочі ретельно промиваємо. Картопля очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками середнього розміру.
Капусту дрібно шаткуємо ножем.
Філе качки миємо й розрізаємо на кілька шматочків.
Цибулю і моркву також потрібно почистити. Цибулину поріжемо півкільцями, а моркву кружальцями або кубиками.
Беремо рукав для запікання, кладемо його на деко і заливаємо 2 ст. л. рослинного масла.
викладаємо Поверх, перемішуючи овочі і шматочки качки, солимо, додаємо спеції і томатну пасту.
Закриваємо рукав і ставимо деко в духовку на 50 хв.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу в духовці Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу ПП