Овочеве рагу з м’ясом качки, капустою і картоплею, запечене в духовці дуже апетитне, соковите блюдо. Таке рагу можна подати не тільки на сімейний обід, але і на святковий стіл. Його смак і аромат точно вб’ють гостей наповал!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 3 шт.
  • Капуста білоголова 0.5 шт.
  • Качине філе – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати овочеве рагу з м’ясом, капустою і картоплею в духовці. Всі овочі ретельно промиваємо. Картопля очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками середнього розміру.

Капусту дрібно шаткуємо ножем.

Філе качки миємо й розрізаємо на кілька шматочків.

Цибулю і моркву також потрібно почистити. Цибулину поріжемо півкільцями, а моркву кружальцями або кубиками.

Беремо рукав для запікання, кладемо його на деко і заливаємо 2 ст. л. рослинного масла.

викладаємо Поверх, перемішуючи овочі і шматочки качки, солимо, додаємо спеції і томатну пасту.

Закриваємо рукав і ставимо деко в духовку на 50 хв.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу в духовці Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу ПП