Овочеве рагу з баклажанів – прекрасне блюдо для легкого й корисного вечері. Яскравий, насичений смак і пряний аромат не залишать байдужими навіть гурманів!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Баклажан – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати овочеве рагу з баклажанів, овочі ретельно промиваємо. Моркву очищаємо і натираємо її на крупній тертці.

Баклажани ріжемо кубиками приблизно 1,5*1,5 см, щоб вони не були занадто маленькими і добре почувалися в рагу.

Перець очищаємо від насіння, ріжемо на невеликі квадратики. Таким же чином нарізаємо помідори.

Рослинне масло розігріваємо на сковороді. Добавляем в нього сіль і перець, викладаємо моркву, перець і помідори. Перемішуємо і смажимо 5 хв.

Зменшуємо вогонь і викладаємо баклажани. Тушкуємо рагу 30-35 хв

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з баклажанами на сковороді Овочеве рагу з баклажанами та помідорами