Рагу з кабачків, цибулі і моркви можна вживати вегетаріанцям, тим, хто постує, або людям, які піклуються про власне здоров’я. Та й будь-якій людині воно припаде до смаку: поєднання овочів досить вдале, страва виходить соковитим і легким.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Капуста цвітна – 200 гр.
  • Кріп – 5 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати рагу з кабачків, моркви та цибулі? В товстостінну каструлю влити рослинне масло тонким шаром. Помити і почистити всі овочі. Порізати кубиками солодкий перець.

Моркву нарізати кубиками середнього розміру.

Додати моркву в каструлю до перцям, встановити під нею слабкий вогонь.

Порізати дрібними кубиками ріпчасту цибулю.

Всипати цибулю в каструлю.

Кабачки почистити від шкірки, нарізати кубиками.

Кабачки додати в загальну масу.

Все перемішати, посолити, поперчити. Тушкувати на повільному вогні.

цвітну капусту Розділити на суцвіття, відправити до інших овочів.

Все знову перемішати. Всипати дрібно нарубану зелень.

Гасити рагу до готовності.

Перед подачею на стіл перевірити страву на сіль і спеції.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Кабачки в каструлі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу в каструлі Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з кольоровою капустою Страви з кабачків