Овочі та свинина – універсальний і ситний варіант, який підходить для вашого обіду або вечері. Рагу добре тим, що до нього не потрібно додатково готувати гарнір. Страву за класичним рецептом порадує вас своїм смаком і швидкістю приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 200 гр.
- Картопля – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Квасоля стручкова – 150 гр.
- Горошок зелений консервований – 150 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – 50 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати овочеве рагу зі свининою просто! Очищаємо цибулину від шкірки. Нарізаємо її півкільцями.
Моркву нарізаємо тонкими шматочками.
Часник можна не подрібнювати, досить розрізати зубчики на кілька частин.
Картоплю нарізаємо довгастими шматочками.
У стручкової квасолі зрізаємо хвостики. Обрізану квасоля розрізаємо на 2-3 частини.
Підготуємо зелений горошок. Якщо використовуємо свіжий домашній, то його попередньо очищаємо від шкірки.
Розігріваємо казан з олією. Спочатку обсмажуємо цибулю, моркву і часник. Постійно помішуємо.
Додаємо до овочів невеликі шматочки м’якоті свинини. Тушкуємо 7 хвилин.
Потім викладаємо в казан картоплю. На цьому етапі можна посолити і поперчити. Тушкуємо ще 20 хвилин на повільному вогні.
Додаємо горошок і стручкову квасолю. Вливаємо невелику кількість води і продовжуємо тушкувати під кришкою 15 хвилин.
Готове овочеве рагу зі свининою розкладаємо по тарілках. Можна прикрасити страву свіжою зеленню. До столу подаємо в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Овочеве рагу Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з квасолею Овочеве рагу ПП