Вам пропонується ще один спосіб приготування овочевого рагу. Готуємо в пароварці. Цей кухонний гаджет не спотворює смак овочів, добре зберігає всі їхні корисні властивості і не вимагає багато масла, що важливо для ПП. У даному рецепті рагу готується з картоплі, солодкого перцю, баклажанів та помідорів. Склад і кількість овочів можете змінити по своєму смаку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 4 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 3 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати овочеве рагу в пароварці? Вибрані овочі для рагу почистіть і добре помийте. Наріжте на невеликі шматочки баклажани, помідори, перець, цибулю і часник.

Картопля очистіть від шкірки, промийте і наріжте на такі ж шматочки, як і інші овочі.

В пароварку залийте воду згідно з інструкцією. У чашу для варіння рису пошарово викладіть нарізані овочі, посипаючи їх сіллю по своєму смаку.

На дно чаші покладіть картоплю, а інші овочі. Всі продукти розподіліть в чаші рівномірно, щоб овочі однаково обработались пором.

Поверх овочів можете покласти шматочок фольги, тоді страва приготується швидше. Закрийте кришку пароварки і встановіть час: 25 хвилин.

Приготоване овочеве рагу перекладіть в порційні тарілки, декорують зеленню і подайте до столу.

Їжте на здоров’я!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами та помідорами Овочеве рагу з картоплею і баклажанами Овочеве рагу з картоплею і перцем