Залишилося зовсім небагато часу до Великодня, тому справжні господині вже почали шукати нові рецепти. Звичайно, можна сходити в магазин і купити вже готову страву, але навіщо? Якщо простіше рецепту паски ви не знайдете!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Борошно – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 300 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Молоко коров’яче – 120 мл
  • Ізюм – 70 гр.
  • Розпушувач тіста – 12 гр.
  • Лимонна цедра –
  • Ванілін – 1 гр.
  • Глазур (кольорове пшоно) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати паска без дріжджів з розпушувачем? Підготуємо продукти для великоднього кошика. Заливаємо родзинки гарячою водою на десять хвилин, потім виймаємо його і кладемо в іншу тарілку.

Вершкове масло, цукор і ванілін збиваємо міксером на високих обертах до того моменту, поки не побачимо, що крупинок цукру майже немає.

Поступово додаємо чотири яйця, продовжуючи збивати масу на тій же швидкості.

В іншій мисці змішуємо борошно, розпушувач і молоко. Після цього кладемо туди ж родзинки і цедру лимона, яку попередньо потрібно потерти.

Змішуємо вміст двох тарілок і викладаємо тісто у формочки, заповнивши десь 0,5 простору.

Ставимо страву на 1 годину 10 хвилин в розігріту духовку до 160 градусів. Готовність перевіряємо апельсиновою паличкою або зубочисткою.

Збиваємо міксером цукрову пудру з закип’яченим молоком для глазурі. Покриваємо нею охолоджені паски.

Готово!

Великодні паски без дріжджів Великодні паски без замісу тіста Великодні паски на молоці Великодні паски на молоці без дріжджів паски з родзинками Паски з родзинками в духовці Солодкі паски Страви на Великдень