Приготування паски завжди вимагає певних зусиль, чимало часу і терпіння. Заміс тіста, тривала розстойка, оброблення та фінальна випічка – на це може піти весь день. Якщо ж у господині є хлібопічка, процес можна значно спростити і полегшити. Потрібно лише відміряти і інгредієнти помістити в відерце приладу і натиснути кнопку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Дріжджі швидкодіючі – 2,5 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Цукор-пісок – 6 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Ізюм – 165 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Масло вершкове – 110 гр.
  • Молоко коров’яче – 100 мл

Процес приготування:

Готувати паску в хлібопічці Панасонік 2510 легко! Пшеничне борошно просіваємо через дрібне сито і висипаємо в чашу хлібопічки. У різні кути чаші поверх борошна викладаємо цукровий пісок, сіль і швидкодіючі сухі дріжджі.

Поверх сухих інгредієнтів вливаємо в чашу тепле молоко. Вершкове масло нарізаємо на невеликі кубики і викладаємо їх у чашу слідом за молоком. Розбиваємо яйця до покладених інгредієнтів.

Поміщаємо чашу в хлібопічку, закриваємо кришку і вибираємо режим «Основний хліб з родзинками». Розмір – XL, колір кірочки – середній. Натискаємо «Старт». В процесі замісу після звукового сигналу додаємо промитий і обсушенный родзинки. Прилад автоматично виставляє час замісу, розстойки і випічки вироби.

Коли пролунає сигнал готовності паски, відкриваємо кришку, дістаємо чашу і отримуємо готову паску.

Даємо йому охолонути і за бажанням покриваємо глазур’ю або посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Великодні паски на вершковому маслі Кекси в хлібопічці Паски з начинкою великодні паски з родзинками Святковий стіл на Великдень Солодкі паски Тісто для пасок