Якщо у вас є хлібопічка, чому б не скористатися їй і не приготувати ароматний паску. Смачне частування сподобається всім членам вашої родини, а також гостям. Випічка виходить з хрусткою скоринкою соковитим і ніжним м’якушем.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сухі дріжджі – 2.5 ч. л.
  • Апельсиновий сік – 70 мл
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Ізюм – 100 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Яєчний білок – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Кондитерська посипання – за бажанням

Процес приготування:

Готувати паску в хлібопічці Панасонік легко! Завчасно підготуйте необхідні інгредієнти для ніжного паски. Всі продукти повинні бути однакового температурного режиму. Тому, всі продукти, які знаходяться в холодильнику, дістаньте заздалегідь і дайте їм зігрітися.

В чашу хлібопічки викладіть сухі дріжджі, заздалегідь просіяне пшеничне борошно вищого сорту, додайте цукровий пісок, сіль, ванільний цукор, розбийте курячі яйця, викладіть розм’якшене вершкове масло і влийте апельсиновий сік.

Родзинки переберіть, промийте і обсушіть. Чашу хлібопічки вставте в прилад. Виберіть режим дієтичний з родзинками, розмір кошика – XL, скоринка – темна (можете вибрати за власним уподобанням). Обсохшіе родзинки викладіть у відсік для добавок. Закрийте кришку хлібопічки, час на панелі установіть – 5 годин.

Після звукового сигналу вимкніть прилад та залиште паска при закритій кришці на 10 хвилин. Потім відкрийте кришку хлібопічки. Готовність паски перевірте дерев’яної шпажкою і акуратно вийміть з чаші приладу. Повністю остудіть на решітці, періодично перевертаючи з боку на бік.

Тим часом приготуйте білкову глазур. У глибоку миску вилийте курячий білок, почніть збивати на середніх оборотах міксера, поступово всипаючи цукрову пудру і збільшуючи швидкість міксера. Можна використовувати і цукровий пісок.

Білкова маса помітно збільшиться і побіліє, додайте столову ложку лимонного соку і ще раз перемішайте міксером.

Верхівку остиглого ароматного і повітряного паски покрийте білкової глазур’ю, зверху присипте кондитерської посипкою або прикрасьте будь-яким іншим декором, дайте повністю глазурі застигнути і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Великодні паски в хлібопічці Лимонні паски паска з родзинками в хлібопічці паску класичний Солодкі паски Страви на Великдень Тісто для пасок у хлібопічці