Пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати ситну і смачну пасту Карбонара з курячим філе. Такий варіант обіду, безумовно, припаде до смаку абсолютно всім. Основна страва виходить апетитним з ніжним вершковим соусом. Приготуйте Карбонару, і ви отримаєте незабутнє задоволення.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки – 200 мл
  • Куряче філе – 400 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Спагетті – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 бутон
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Прованські трави – за смаком

Процес приготування:

Готувати пасту карбонару з курячим філе легко! Куряче філе промийте в проточній воді.

Викладіть в каструлю, залийте водою, посоліть. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, що утворилася, скориставшись шумівкою. Зменшіть вогонь і варіть куряче філе під кришкою до готовності приблизно 20 хвилин.

Зварене куряче філе обережно вийміть з гарячого бульйону, трохи остудіть, наріжте на невеликі за розміром шматочки.

Сковороду розігрійте на вогні, викладіть вершкове олію і розтопіть його.

Ріпчасту цибулю очистіть і дрібно наріжте гострим ножем, викладіть в сковороду і обсмажте до розм’якшення.

В сковороду до смаженій репчатому луку викладіть нарізане куряче філе, періодично помішуючи, обсмажте до зміни кольору. Додати прованські трави, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Влийте вершки. Вершки можна використовувати будь-якої жирності. Перемішайте соус і доведіть до загустіння на мінімальному вогні.

Закип’ятіть воду в глибокій каструлі, посоліть, викладіть відміряну кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, процідіть через друшляк.

В сковороду до соусу викладіть відварені спагетті, ретельно перемішайте, щоб всі спагетті вкрилися соусом і просякли, прогрійте буквально кілька хвилин і відразу ж зніміть з вогню.

Найніжнішу пасту Карбонара з курячим філе подавайте на стіл порційно.

Насолоджуйтеся смачною ароматною пастою!

Паста карбонара з куркою Паста карбонара з куркою і вершками