Любителям італійської кухні від усієї душі рекомендую скористатися надзвичайно вдалим рецептом і приготувати пасту Карбонара з шинкою без вершків. Процес приготування такої страви займе мінімальну кількість часу. Пасту без винятку оцінять як дорослі, так і діти.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Шинка – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Масло оливкове – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування пасти карбонара з шинкою без вершків. В каструлю або сотейник налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, додайте трохи солі, викладіть вказане в рецепті кількість спагетті.
Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк.
Шинку очистити від оболонки, і наріжте дрібним кубиком. Шинку можна використовувати будь-яку за вашим бажанням.
Куряче яйце розбийте в глибоку ємність.
Твердий сир натріть на крупній тертці.
Натертий сир викладіть в миску зі збитим курячим яйцем. Перемішайте до стану однорідної консистенції.
Сковороду розігрійте на вогні, змастіть оливковою олією, викладіть підготовлену шинку.
Постійно помішуючи, обсмажте до рівномірного золотистого кольору. Посоліть і поперчіть.
Спагетті перекладіть на сковороду.
Влийте сирно-яєчну масу. Постійно помішуючи, прогрійте кілька хвилин до загустіння соусу.
На порційні тарілки викладіть приготовлену пасту Карбонара з шинкою без вершків і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з шинкою Паста карбонара класична