Сьогодні хочу розповісти вам про неймовірно смачний рецепт Карбонара, приготовленої з беконом, вершками і яйцем. Ароматне блюдо стане чудовим частуванням для ваших близьких і друзів. Обов’язково приготуйте, і ваші рідні будуть в захваті від соковитого вершкового страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки – 100 мл
  • Бекон сирокопчений – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Макарони – 250 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Петрушка – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування карбонара з беконом, вершками і яйцем? Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування Карбонара з беконом, вершками і яйцем. Часник очистіть від лушпиння і сполосніть в прохолодній воді.

Бекон наріжте тонкими скибочками. Бекон можна використовувати будь – сирої, сирокопчений або копчено-варений.

Твердий сир натріть на дрібній тертці.

добре розігрійте Сковороду на помірному вогні, викладіть подрібнений бекон. Часник очистіть від лушпиння, сполосніть і пропустіть через прес, додати до смаженій бекону. Петрушку вимийте, обсушіть і подрібніть, додайте в сковороду.

У велику каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть, викладіть необхідну кількість пасти. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці макаронних виробів. Макаронні вироби можна використовувати будь-якого виду.

Постійно помішуючи, обсмажте бекон до рум’яної скоринки.

Курячі яйця розбийте в глибоку ємність, влийте необхідну кількість вершків будь-якої жирності. Перемішайте до однорідної консистенції з допомогою міксера.

Відварену пасту злийте через друшляк або сито.

Готові макаронні вироби відправте в глибоку ємність, додати обсмажений бекон, залийте приготовленим соусом.

Присипте половиною подрібненого твердого сиру.

Ретельно перемішайте.

Карбонару з беконом, вершками і яйцем викладіть у форму для запікання, рівномірно розподіліть, зверху розподіліть залишився подрібнений сир. Помістіть в попередньо розігріту духовку і запікайте 5 хвилин при температурі 180 градусів і подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!

Паста карбонара Паста карбонара з беконом, вершками та сиром Паста карбонара класична Паста карбонара у вершковому соусі