печінковий торт з додаванням молока підійде будь-яка печінка: свиняча, куряча, яловича і т. д. Технологія приготування така, що з печінкового тіста виходять не печінкові коржі, а швидше млинці, завдяки цьому присмак печінки в торті ненав’язливий, а сам виріб виходить дуже ніжним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряча печінка або Свиняча печінка або Яловича печінка – 600 гр.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Манна крупа – 250 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Майонез – 400 гр.
  • Часник – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування печінкового торта з молоком? Печінка подрібнити у блендері, посолити і поперчити. Додати манну крупу.

Розбити в печінкову масу яйця і знову пробити все блендером.

Вилити тісто в широку миску, додати молоко, 2 ст. л. рослинного масла. Збити все віночком або вилкою, щоб не залишилося грудочок. Дати постояти до набухання манки протягом 15 хв

Розігріти сковороду на сильному вогні. Змащувати її соняшниковою олією за допомогою силіконової кисті перед кожним новим млинцем.

Спекти млинці з печінкового тесту, як звичайні млинці.

Часник очистити і подрібнити за допомогою чесночницы або гострого ножа.

Змішати майонез з часником.

Промазати всі коржі, складаючи з них торт.

печінковий торт Посипати зверху зеленню, змастивши перед цим верх і боки часниково-майонезним соусом. Прибрати торт просочитися в холодильник хоча б на 1 годину.

Приємного апетиту!

Печінковий торт Печінковий торт з курячої печінки зі сметаною Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою і цибулею Печінковий торт на сковороді з свинячої печінки Торти