Підосичники, смажені з картоплею і цибулею – просто чудове поєднання! Смачне, ситне, багате вітамінами, така страва стане прекрасним вечерею для всієї родини. А кілька кулінарних секретів зроблять його ще апетитніше!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Підосичники свіжі – 400 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 1 л
- Лимонна кислота – 3 г.
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати підосичники смажені з цибулею та картоплею просто! Якщо ви використовуєте свіжі підосичники, то їх потрібно попередньо промити і перебрати. Вирізати всі погані місця і порізати підосичники на великі шматочки.
Воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, додаємо сіль і лимонну кислоту, закидаємо грибу і варимо 5 хв. Зливаємо воду через друшляк.
Картоплю очищаємо і ріжемо на невеликі кубики.
Цибулю також очищаємо від лушпиння і нарізаємо квадратиками.
Сковороду змащуємо рослинним маслом і розігріваємо. Обсмажуємо підосичники на помірному вогні 20 хв
Додаємо до них цибулю і картоплю і продовжуємо смажити ще 25 хв. За 5 хв. до готовності, солимо і приправляємо блюдо. Додаємо сметану і перемішуємо.
Приємного апетиту!
Смажені підосичники Як приготувати підосичники - рецепти