Пісний манник з ягодами – ароматний домашній десерт до чаю. Для його приготування можна вибрати будь-які ягоди, як свіжі, так і заморожені: чорницю, малину, суницю або журавлину. Смак від цього не зміниться! М’яка, пишна, неймовірно апетитна випічка точно сподобатися мешканцям і гостям!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно – 125 гр.
  • Манна крупа – 250 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Ягоди – 120 гр.
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати пісний манник з ягодами, кип’ятимо воду, даємо їй трохи охолонути і заливаємо їй манну крупу, а також цукор. Це потрібно для того, щоб манка набухла, а цукор розчинився.

Ягоди промиваємо водою, висипаємо на паперовий рушник і даємо їм трохи підсохнути.

Потім замішуємо тісто, з’єднуючи суку, манку з цукровим піском, рослинне масло і ягоди. Все добре перемішуємо.

Форму для випікання промазуємо рослинним маслом. Викладаємо тісто і розрівнюємо його по поверхні за допомогою лопатки. Потім відправляємо форму в духову піч і випікаємо манник близько півгодини при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Манник Манник без кефіру Манник без молока Манник без молока і кефіру Манник без яєць Манник з ягодами