Смачне тісто – основа ситного і апетитного курника. Якісне, еластичне тісто виходить на маргарині. Готувати його просто і легко, і це не забере багато часу. А страва вийде справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Маргарин вершковий – 750 гр.
  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Молоко коров’яче – 150 мл
  • Яєчний жовток – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 20 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 20 гр.

Процес приготування:

Як приготувати пісочне тісто для курника на маргарині? Маргарин витримуємо при кімнатній температурі, поки він не розм’якне.

Молоко підігріваємо до температури 30-40 градусів.

З’єднуємо тепле молоко, жовтки, маргарин, сіль і цукор. Все ретельно перемішуємо.

Борошно просіваємо і додаємо в неї розпушувач.

Тепер поступово додаємо борошно до рідких продуктів і замішуємо тісто, сазу перемішуємо лопаткою, як тільки тісто стане густим, продовжуємо вимішувати руками 3-5 хв

Тісто готове, можна приступати до складання пирога! Приємного апетиту!

Розсипчасте тісто для курника Тісто в домашніх умовах Тісто для курника Тісто для курника в духовці Тісто для курника на маргарині