Пісочне тісто спростити приготування куриника, адже готуватися воно швидше дріжджового на опарі. А блюдо виходить дуже смачним і ситним. Кращий рецепт швидкого курника для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Сметана – 4 ст. л.
- Маргарин вершковий – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 8 гр.
- Сіль – 5 гр.
- Сода харчова – 5 гр.
Процес приготування:
Як приготувати пісочне тісто для курника на сметані? Маргарин залишаємо на 30 хв. при кімнатній температурі, щоб він розм’як.
Борошно просіваємо через ситечко, так ми наситимо її повітрям.
Додаємо в борошно соду і перемішуємо.
Змішуємо в окремій ємності яйце, сметану, сіль, цукор і маргарин. Ретельно перемішуємо продукти.
Вводимо рідку масу в борошно і замішуємо тісто. Тісто вийде густим і еластичним, тому вимішувати його можна руками.
Можна збирати курник! Приємного апетиту!
Класичне тісто для курника Пісочне тісто для курника на маргарині Тісто в домашніх умовах Тісто для курника на маргарині Тісто для курника на сметані