Пісочне тісто спростити приготування куриника, адже готуватися воно швидше дріжджового на опарі. А блюдо виходить дуже смачним і ситним. Кращий рецепт швидкого курника для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Маргарин вершковий – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 8 гр.
  • Сіль – 5 гр.
  • Сода харчова – 5 гр.

Процес приготування:

Як приготувати пісочне тісто для курника на сметані? Маргарин залишаємо на 30 хв. при кімнатній температурі, щоб він розм’як.

Борошно просіваємо через ситечко, так ми наситимо її повітрям.

Додаємо в борошно соду і перемішуємо.

Змішуємо в окремій ємності яйце, сметану, сіль, цукор і маргарин. Ретельно перемішуємо продукти.

Вводимо рідку масу в борошно і замішуємо тісто. Тісто вийде густим і еластичним, тому вимішувати його можна руками.

Можна збирати курник! Приємного апетиту!

Класичне тісто для курника Пісочне тісто для курника на маргарині Тісто в домашніх умовах Тісто для курника на маргарині Тісто для курника на сметані