Пісочне тісто на майонезі виходить дуже смачним і апетитним, а курник на його основі – просто смакота! Таке блюдо точно сподобається домочадцям і прикрасить будь-яке застілля!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 350 гр.
  • Майонез – 120 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 10 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати пісочне тісто на майонезі для курника? Борошно просіваємо через ситечко, щоб наповнити її киснем.

Додаємо до неї розпушувач.

Змішуємо майонез, воду, рослинне масло і сіль.

Поступово додаємо борошно з розпушувачем, перемішуючи все лопаткою, щоб тісто виходило однорідним.

стіл Посипаємо борошном і продовжуємо вимішувати тісто руками, поки воно не стане еластичним.

Тісто готове! Приємного апетиту!

Курник Розсипчасте тісто для курника Тісто в домашніх умовах Тісто для курника Тісто для курника в духовці Тісто для курника на майонезі