Пісочне тісто на майонезі виходить дуже смачним і апетитним, а курник на його основі – просто смакота! Таке блюдо точно сподобається домочадцям і прикрасить будь-яке застілля!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 350 гр.
- Майонез – 120 гр.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Вода – 100 мл
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Розпушувач тіста – 10 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати пісочне тісто на майонезі для курника? Борошно просіваємо через ситечко, щоб наповнити її киснем.
Додаємо до неї розпушувач.
Змішуємо майонез, воду, рослинне масло і сіль.
Поступово додаємо борошно з розпушувачем, перемішуючи все лопаткою, щоб тісто виходило однорідним.
стіл Посипаємо борошном і продовжуємо вимішувати тісто руками, поки воно не стане еластичним.
Тісто готове! Приємного апетиту!
Курник Розсипчасте тісто для курника Тісто в домашніх умовах Тісто для курника Тісто для курника в духовці Тісто для курника на майонезі