Справжню італійську піцу готують без майонезу, але наші господині придумали секретний рецепт – піца на рідкому тісті, замешенном на майонезі. Така піца, так звана заливна, виходить ніжною, соковитою і смачною. Її можна приготувати на сніданок, вечерю або для легкого перекусу. Вимішувати тісто руками не потрібно. Воно виходить консистенції густої сметани. Для начинки беруться будь-які продукти, що є в холодильнику.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 7 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 9 ст. л.

Процес приготування:

Готувати рідке тісто для піци на майонезі легко! У посуд для замішування тіста покладіть вказане в рецепті кількість майонезу і розбийте два яйця. Потім за допомогою віночка, міксера або просто вилкою все перемішайте, щоб вийшла тягуча суміш.

Потім насипте пшеничне борошно і замісіть тісто до однорідного і без грудочок стану. Тісто має бути консистенції густої сметани.

Сковорідку для випічки піци змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Замішане тісто перелийте на сковорідку ложкою або лопаткою рівномірно розподіліть його по поверхні.

Підготуйте начинку для піци. Сковорідку з тестом поставте на невеликий вогонь і нанесіть на поверхню тіста тонкий шар кетчупу. Тісто рідкувате і змішається з кетчупом.

Потім викладіть на тісто підготовлену начинку і випікайте піцу.

Смачною і вдалою випічки!

Бездріжджове тісто для піци на майонезі Тісто в домашніх умовах Тісто для піци без сметани на сковороді Тонке тісто для піци Швидке тісто для піци на сухих дріжджах