М’яке, пухке тісто для домашньої піци можна приготувати в мультиварці Панасонік. Простий кулінарний процес не забере багато часу. Порадуйте близьких апетитною заготівлею.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Вода – 2 склянки
  • Масло оливкова – 60 мл
  • Мед – 60 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Сухі дріжджі – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати тісто для піци в хлібопічці Панасонік просто! Підготуємо продукти для тіста за списком. Борошно ретельно просіваємо через дрібне сито.

Починаємо завантажувати контейнер хлібопічки продуктами. Спершу викладаємо просіяне борошно.

Сухі дріжджі всипаємо в спеціальний для цього відсік на корпусі хлібопічки.

До борошні відправляємо воду, оливкова олія і мед. Додаємо трохи цукру.

Переставляємо наповнений контейнер у техніку. Відповідна програма для замісу в хлібопічці Панасонік – номер 24.

Тісто буде готове через 45 хвилин, після приготування буде подано сигнал.

Частина готового продукту можна покласти в целофановий пакет і зберігати в холодильнику не більше п’яти днів.

Іншу частину можна розкачати в тонкий пласт. Основа для піци готова, можна викладати на неї продукти.

Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто в домашніх умовах Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци в хлібопічці Тісто на воді для піци на сухих дріжджах