Домашня піца з лаваша, ковбаси і сиру – проста і смачна закуска для сімейного вечері. Ароматний плавлений сир і апетитні шматочки ковбаси сподобаються і дорослим і дітям. Спробуйте самі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш вірменський – 1 шт.
  • Сир Адигейський – 200 гр.
  • Варена ковбаса – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Маслини – 30 гр.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за бажанням
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування піци з лаваша з ковбасою і сиром в духовці? Адигейський сир натираємо на крупній тертці.

Ковбасу ріжемо кубиками невеликого розміру.

Помідори промиваємо та нарізаємо півкільцями.

Маслини ріжемо кружальцями.

Зелень миємо й дрібно кришимо водою.

вірменський лаваш Змащуємо томатною пастою. Потім робимо шар з адигейського сиру ( приблизно 0,5 від усієї маса сиру). Викладаємо ковбасу, помідори, маслини. Солимо і приправляємо за смаком. Посипаємо зеленню.

Змащуємо деко олією. Викладаємо на неї піцу і випікаємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Піца з ковбасою Піца з лаваша Піца з помідорами Піца з сиром