Домашня піца з лаваша, ковбаси і сиру – проста і смачна закуска для сімейного вечері. Ароматний плавлений сир і апетитні шматочки ковбаси сподобаються і дорослим і дітям. Спробуйте самі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш вірменський – 1 шт.
- Сир Адигейський – 200 гр.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Маслини – 30 гр.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за бажанням
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування піци з лаваша з ковбасою і сиром в духовці? Адигейський сир натираємо на крупній тертці.
Ковбасу ріжемо кубиками невеликого розміру.
Помідори промиваємо та нарізаємо півкільцями.
Маслини ріжемо кружальцями.
Зелень миємо й дрібно кришимо водою.
вірменський лаваш Змащуємо томатною пастою. Потім робимо шар з адигейського сиру ( приблизно 0,5 від усієї маса сиру). Викладаємо ковбасу, помідори, маслини. Солимо і приправляємо за смаком. Посипаємо зеленню.
Змащуємо деко олією. Викладаємо на неї піцу і випікаємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Піца з ковбасою Піца з лаваша Піца з помідорами Піца з сиром