Не любите довго готувати, але любите смачно поїсти? Тоді цей рецепт для вас! Приготування займе не більше 15 хвилин, а інгредієнти знайдуться на будь-якій кухні. Піца – італійська страва популярний у всьому світі. Сучасна різноманітність тіста і начинок вражає.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Для тіста: –
  • Борошно пшеничне – 6 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – за смаком
  • Для начинки: –
  • Кетчуп – за смаком
  • Томатна паста – за смаком
  • Варена ковбаса – за смаком
  • Огірки солоні – за смаком
  • Помідори свіжі – за смаком
  • Сир – за смаком
  • Прованські трави – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати піцу з солоними огірками, ковбасою та сиром і помідорами, почнемо з тіста. У мисці змішайте яйця і сметану, додайте борошно. Якщо просіяти через сито, тісто стане легшим.

Використовуйте вилку, віночок або міксер, щоб змішати інгредієнти. Виходить досить рідка однорідна маса без грудочок.

Підготуйте начинку. Наріжте невеликими кубиками ковбасу, кружечками солоні огірки. Помийте і наріжте півколом помідор. На дрібній тертці натріть сир.

Змастіть сковороду невеликою кількістю рослинного масла і вилийте туди тісто. Лопаткою або ложкою розподіліть його так, щоб товщина коржа була скрізь однаковою.

Накрийте кришкою і потримайте корж на середньому вогні 1-2 хвилини. Коли основа злегка схопиться, змастіть її тонким шаром кетчупу або томатної пасти. При бажанні можете використовувати обидва соусу.

Одразу ж кладіть начинку на корж. Вона може бути абсолютно будь-курка, м’ясо, ваші улюблені овочі та соуси, різні види сирів. Ми використовуємо найпростішу, класичну. Це попередньо нарізані ковбаса, огірочки і помідори. Зверху посипаємо тертим сиром. Чим більше – тим смачніше!

Накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні 12-15 хвилин, поки сир повністю не розплавиться.

Готову піцу перекладіть на тарілку, посипати сушеними травами і за бажанням прикрасьте зеленню.

Смачного!

Піца Піца з помідорами Піца з сиром Піца на сметані Піца на тесті без дріжджів