Піца з вірменського лавашу на сковорідці буде у вас швидкої і ситної їжею, особливо коли домочадці дуже голодні. Рецепт простий. Така піца несмачною не може бути. Набір інгредієнтів для начинки мінімальний, чим простіше, тим смачніше. Лаваш для піци береться тонкий вірменський.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лаваш вірменський – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 200 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Кетчуп – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати піцу з вірменського лавашу на сковороді легко! Підготуйте всі продукти для піци, щоб були під рукою.

Лист лаваша розгорніть на стільниці і з допомогою тарілки виріжте 3 кола відповідно діаметру вашої сковорідки.

Твердий сир і ковбасу (краще варено-копчену) подрібніть на крупній тертці і перемішайте в окремій мисочці. Частина тертого сиру залиште. Помідор наріжте на тонкі чверть кружечки.

На змащену рослинним маслом сковороду покладіть 1 коло лаваша і нанесіть на нього тонкий шар майонезу.

Згори рівномірно укладіть половину натертого сиру і ковбаси.

Цю начинку накрийте 2-м листом лаваша і намажте його кетчупом.

Поверх кетчупу викладіть інші сир і ковбасу.

Їх закрийте 3-му колом лаваша. Підключіть під сковорідкою середній вогонь і протягом 1 хвилини обсмажте піцу на нижній стороні.

Потім піцу акуратно переверніть на інший бік. На обсмажену сторону викладіть нарізаний помідор і посипте його іншим тертим сиром. Сковорідку прикрийте кришкою і смажте піцу ще 1 хвилину.

За цей час сир повинен розплавитися. Приготовану піцу з вірменського лаваша перекладіть на красиву тарілку.

Розріжте піцу на невеликі шматочки і подайте до столу в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Піца Піца з ковбасою Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з лаваша на сковороді Піца з сиром Піца на майонезі Піца на тесті без дріжджів