Булгур являє собою роздроблену пшеницю, оброблену окропом. Плов з булгуру з яловичиною не тільки дуже смачна страва, але і корисне для організму. А в мультиварці воно готується простіше простого.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Яловичина – 300 гр.
  • Булгур – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 300 мл
  • Вода – 200 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати плов з булгуру з яловичиною в мультиварці. Приготуйте всі необхідні продукти за списком.

Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці, м’ясо наріжте в довільному порядку.

В чашу мультиварки влийте трохи рослинного масла і обсмажте овочі в режимі «Смаження».

Коли овочі стануть м’якими, викладіть в чашу м’ясо і продовжуйте смажити до напівготовності яловичини. Потім додайте 100 мілілітрів води і тушкуйте 10 хвилин.

Далі додайте томатну пасту, перемішайте.

Всипте в чашу булгур, перемішайте, влийте воду, щоб вона покривала вміст мультиварки, додайте сіль і перець за смаком. Закрийте кришку і ввімкнути режим «Гасіння» на 20 хвилин.

Після звукового сигналу перемішайте плов і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Пісний плов з грибами Плов Плов в мультиварці Редмонд Плов з м'ясом Плов з яловичиною в мультиварці