Булгур являє собою роздроблену пшеницю, оброблену окропом. Плов з булгуру з яловичиною не тільки дуже смачна страва, але і корисне для організму. А в мультиварці воно готується простіше простого.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Яловичина – 300 гр.
- Булгур – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 300 мл
- Вода – 200 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати плов з булгуру з яловичиною в мультиварці. Приготуйте всі необхідні продукти за списком.
Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці, м’ясо наріжте в довільному порядку.
В чашу мультиварки влийте трохи рослинного масла і обсмажте овочі в режимі «Смаження».
Коли овочі стануть м’якими, викладіть в чашу м’ясо і продовжуйте смажити до напівготовності яловичини. Потім додайте 100 мілілітрів води і тушкуйте 10 хвилин.
Далі додайте томатну пасту, перемішайте.
Всипте в чашу булгур, перемішайте, влийте воду, щоб вона покривала вміст мультиварки, додайте сіль і перець за смаком. Закрийте кришку і ввімкнути режим «Гасіння» на 20 хвилин.
Після звукового сигналу перемішайте плов і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Пісний плов з грибами Плов Плов в мультиварці Редмонд Плов з м'ясом Плов з яловичиною в мультиварці