Неймовірно ароматний і яскравий за смаком плов виходить на багатті. Приготуйте блюдо з ніжним курячим м’ясом. Таке частування можна подавати до обіду для великої родини або компанії.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Рис білий – 4 склянки
  • Курка – 1 кг
  • Сало свиняче – 150 гр.
  • Морква – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 6 головок
  • Часник – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати плов з куркою в казані на вогнищі, встановлюємо казан над багаттям і даємо йому прогрітися.

Курку поділяємо на невеликі шматки і відправляємо її в казан разом з салом. Смажимо до яскравого рум’янцю.

Слідом додаємо сіль і спеції.

Викладаємо брусочки очищеної моркви.

Подрібнюємо цибулю і також додаємо його в казан. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин.

Коли продукти добре уварятся, додаємо до них рис.

Рівномірно розміщуємо зубчики часнику.

Заливаємо вміст водою і готуємо ще 40 хвилин.

Ароматний плов на багатті готовий. Розмішуємо його і подаємо до столу!

Плов в казані Плов в казані на вогнищі Плов з м'ясом Плов з м'ясом в казані Плов з часником Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою Розсипчастий плов з куркою