Неймовірно ароматний і яскравий за смаком плов виходить на багатті. Приготуйте блюдо з ніжним курячим м’ясом. Таке частування можна подавати до обіду для великої родини або компанії.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Рис білий – 4 склянки
- Курка – 1 кг
- Сало свиняче – 150 гр.
- Морква – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 6 головок
- Часник – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати плов з куркою в казані на вогнищі, встановлюємо казан над багаттям і даємо йому прогрітися.
Курку поділяємо на невеликі шматки і відправляємо її в казан разом з салом. Смажимо до яскравого рум’янцю.
Слідом додаємо сіль і спеції.
Викладаємо брусочки очищеної моркви.
Подрібнюємо цибулю і також додаємо його в казан. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин.
Коли продукти добре уварятся, додаємо до них рис.
Рівномірно розміщуємо зубчики часнику.
Заливаємо вміст водою і готуємо ще 40 хвилин.
Ароматний плов на багатті готовий. Розмішуємо його і подаємо до столу!
Плов в казані Плов в казані на вогнищі Плов з м'ясом Плов з м'ясом в казані Плов з часником Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою Розсипчастий плов з куркою