Відмінне ситне блюдо для обіду або вечері. В мультиварці рис виходить розсипчастим і збережуть свою форму. В цілому нагадує плов блюдо, приготоване за всіма правилами в казані.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Рис білий – 150 гр.
  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Зіра – 1 щіпка
  • Паприка мелена – 0,5 ч. л.
  • Куркума – 3 щіпки
  • Окріп – 500 мл
  • Часник – 2 – 3 зуб.

Процес приготування:

Приступимо до приготування плову з курячою грудкою в мультиварці. Курячу грудку, моркву і цибулю наріжте невеликими кубиками.

Виберіть режим «Смаження», встановіть таймер на 15 хвилин. влийте в чашу рослинне масло, викладіть овочі і м’ясо. Обсмажте інгредієнти при відкритій кришці, періодично помішуйте.

Коли м’ясо підсмажиться, додати спеції.

Рис промийте проточною водою кілька разів, всипте його в чашу, додати часник. Активізуйте режим «Плов» на 20-25 хвилин.

Коли пролунає звуковий сигнал наприкінці програми, плов буде готовий до подачі.

Смачного!

Дієтичний плов Пісний плов Плов Плов без цибулі Плов в мультиварці Поларіс Плов в мультиварці Редмонд Плов з куркою в мультиварці Поларіс Плов з м'ясом