Відмінне ситне блюдо для обіду або вечері. В мультиварці рис виходить розсипчастим і збережуть свою форму. В цілому нагадує плов блюдо, приготоване за всіма правилами в казані.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Рис білий – 150 гр.
- Куряча грудка – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Зіра – 1 щіпка
- Паприка мелена – 0,5 ч. л.
- Куркума – 3 щіпки
- Окріп – 500 мл
- Часник – 2 – 3 зуб.
Процес приготування:
Приступимо до приготування плову з курячою грудкою в мультиварці. Курячу грудку, моркву і цибулю наріжте невеликими кубиками.
Виберіть режим «Смаження», встановіть таймер на 15 хвилин. влийте в чашу рослинне масло, викладіть овочі і м’ясо. Обсмажте інгредієнти при відкритій кришці, періодично помішуйте.
Коли м’ясо підсмажиться, додати спеції.
Рис промийте проточною водою кілька разів, всипте його в чашу, додати часник. Активізуйте режим «Плов» на 20-25 хвилин.
Коли пролунає звуковий сигнал наприкінці програми, плов буде готовий до подачі.
Смачного!