Розсипчастий плов для домашнього обіду можна приготувати з пропареного рису і свинини. Ситне блюдо порадує пряним ароматом і смаком. Порадуйте своїх рідних яскравим продуктом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Рис пропарений – 1,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зіра – 2 ч. л.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Часник – 1 головка
  • Перець чилі – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати плов з пропаренным рисом і свининою на сковороді просто!Свинину ріжемо дрібними кубиками, потім обсмажуємо в сковороді до яскравого рум’янцю.

Викладаємо до м’яса кільця ріпчастої цибулі. Тушкуємо на помірному вогні до м’якості овочів.

Слідом кладемо брусочки очищеної моркви. Тушкуємо ще 10 хвилин.

Вливаємо воду і додаємо сіль, спеції, головку часнику, перець чилі. Кип’ятимо вміст.

Далі розподіляємо пропарений рис. При необхідності доливаємо воду. Готуємо страву ще 30 хвилин.

Розсипчастий плов з пропареного рису готовий. Розмішуйте блюдо і подавайте до столу!

Плов Плов без м'яса Плов без цибулі Плов з м'ясом Плов з часником Розсипчастий плов зі свининою