Домогтися розсипчастого рису в плові не так вже й складно. Вивчіть для цього популярний рецепт бездоганного приготування страви. Порадуйте домашніх поживним і смачним продуктом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Рис пропарений – 1,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати плов з розсипчастим рисом і свининою на сковороді легко! Розморожуємо свинину на невеликі шматки. Смажимо їх до рум’янцю в сковороді з рослинним маслом.
Додаємо до м’яса тонкі кільця ріпчастої цибулі. Розмішуємо і тушкуємо до м’якості овочів.
Чистимо овоч і ріжемо його брусочками. Викладаємо інгредієнт в загальну сковороду. Додаємо сіль і спеції.
Розподіляємо по піджарки промитий пропарений рис. Заливаємо масу холодною водою. Тушкуємо 20 хвилин.
Після приготування даємо плову трохи постояти, потім акуратно розмішуємо його і подаємо до столу!
Плов без м'яса Плов без цибулі Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою Плов зі свининою на сковороді