Ароматний і насичений за смаком плов виходить в утятнице з додаванням свинини. Блюдо виходить неймовірно корисним і яскравим. Як не можна краще підходить для великого домашнього обіду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Рис білий – 400 гр.
- Свинина – 0,6 кг
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Морква – 3 шт.
- Часник – 3 головки
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – 4 ч. л.
- Паприка – 2 ч. л.
- Лавровий лист – 4 шт.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати плов зі свининою в утятнице на плиті, подрібнюємо цибулю і викладаємо його в гусятницю з рослинним маслом. Ставимо на плиту і тушкуємо близько 10 хвилин.
Слідом натираємо моркву і додаємо продукт до цибулі. Розмішуємо і обсмажуємо до м’якості овочів.
Свинину нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо в гусятницю.
Готуємо, поки м’ясо не зміниться в кольорі.
Посипаємо продукти сіллю, паприкою, і приправою для плову.
Тонким шаром розподіляємо в утятнице рис.
Додаємо лаврове листя і очищені головки часнику.
Заливаємо вміст водою. Вона повинна бути вище продуктів на два пальці.
Тушкуємо під кришкою 1 годину. Далі вимикаємо вогонь і залишаємо ще на 20 хвилин.
Ароматний плов у утятнице зі свининою готовий. Діліть його на порції і подавайте до столу!
Пісний плов Плов без цибулі Плов з м'ясом Плов зі свинини з рисом Плов у утятнице на плиті