Ароматний і насичений за смаком плов виходить в утятнице з додаванням свинини. Блюдо виходить неймовірно корисним і яскравим. Як не можна краще підходить для великого домашнього обіду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис білий – 400 гр.
  • Свинина – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Морква – 3 шт.
  • Часник – 3 головки
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – 4 ч. л.
  • Паприка – 2 ч. л.
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати плов зі свининою в утятнице на плиті, подрібнюємо цибулю і викладаємо його в гусятницю з рослинним маслом. Ставимо на плиту і тушкуємо близько 10 хвилин.

Слідом натираємо моркву і додаємо продукт до цибулі. Розмішуємо і обсмажуємо до м’якості овочів.

Свинину нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо в гусятницю.

Готуємо, поки м’ясо не зміниться в кольорі.

Посипаємо продукти сіллю, паприкою, і приправою для плову.

Тонким шаром розподіляємо в утятнице рис.

Додаємо лаврове листя і очищені головки часнику.

Заливаємо вміст водою. Вона повинна бути вище продуктів на два пальці.

Тушкуємо під кришкою 1 годину. Далі вимикаємо вогонь і залишаємо ще на 20 хвилин.

Ароматний плов у утятнице зі свининою готовий. Діліть його на порції і подавайте до столу!

Пісний плов Плов без цибулі Плов з м'ясом Плов зі свинини з рисом Плов у утятнице на плиті