Яскравий домашній плов виходить з рису, свинини і чорносливу. Готовий продукт порадує незабутнім ароматом і смаком. Соковите блюдо стане головною стравою вашого обіднього столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 350 гр.
  • Рис білий – 2 склянки
  • Чорнослив – 15 шт.
  • Часник – 2 головки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – 20 гр.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Як почати готувати плов з свинини з чорносливом? Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Смажимо у ньому шматочки свинини до рум’янцю.

Додаємо до м’яса порізану кубиками цибулю та моркву. Тушкуємо кілька хвилин.

У холодній воді старанно промиваємо рис.

Кладемо продукт в піджарки з м’яса і овочів.

Сюди ж додаємо сіль, приправу для плову і чорнослив.

Повністю заливаємо інгредієнти водою.

Готуємо страву до випаровування вологи. Приблизно, на це піде 20-30 хвилин.

Ароматний плов зі свининою і чорносливом готовий. Розмішуйте продукт, ділите на порції і подавайте до столу!

Пісний плов Плов з круглозерним рисом Плов з м'ясом і сухофруктами Плов з часником Розсипчастий плов зі свининою