Живильний плов для всієї родини можна приготувати їх рису, соковитої свинини і томатної пасти. Блюдо виходить яскравим за смаком і ароматом. Близькі оцінять цікаву кулінарну ідею!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 350 гр.
  • Рис білий – 1,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 0,5 головок
  • Томатна паста – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло – для смаження

Процес приготування:

Готувати плов з свинини з томатною пастою на сковороді просто! Розтоплюємо вершкове масло в сковороді. Обсмажуємо тут шматочки свинини і ріпчастої цибулі.

Далі додаємо терту моркву. Тушкуємо вміст близько 10 хвилин.

Додаємо сіль, спеції і необхідну кількість томатної пасти. Розмішуємо і чекаємо, коли маса закипить.

Викладаємо промитий рис, зубчики часнику і заливаємо всі продукти водою. Готуємо страву на слабкому вогні близько 20 хвилин. Вимикаємо, коли вся рідина випарується.

Розмішуємо гарячий продукт, даємо йому трохи настоятися і подаємо до столу. Готово!

Пісний плов Плов Плов без цибулі Плов з часником Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою Плов зі свининою на сковороді