Живильний плов для всієї родини можна приготувати їх рису, соковитої свинини і томатної пасти. Блюдо виходить яскравим за смаком і ароматом. Близькі оцінять цікаву кулінарну ідею!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 350 гр.
- Рис білий – 1,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Часник – 0,5 головок
- Томатна паста – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло – для смаження
Процес приготування:
Готувати плов з свинини з томатною пастою на сковороді просто! Розтоплюємо вершкове масло в сковороді. Обсмажуємо тут шматочки свинини і ріпчастої цибулі.
Далі додаємо терту моркву. Тушкуємо вміст близько 10 хвилин.
Додаємо сіль, спеції і необхідну кількість томатної пасти. Розмішуємо і чекаємо, коли маса закипить.
Викладаємо промитий рис, зубчики часнику і заливаємо всі продукти водою. Готуємо страву на слабкому вогні близько 20 хвилин. Вимикаємо, коли вся рідина випарується.
Розмішуємо гарячий продукт, даємо йому трохи настоятися і подаємо до столу. Готово!
Пісний плов Плов Плов без цибулі Плов з часником Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою Плов зі свининою на сковороді