Помідори по-корейськи – пікантна і оригінальна закуска для гарячих м’ясних страв. Родзинкою рецепта стане використання маленьких і соковитих черрі. Апетитне додаток підходить як для домашніх обідів, так і для пікніків на свіжому повітрі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Помідори черрі – 1 кг
- Часник – 5 зуб.
- Петрушка – 1 пучок
- Перець чилі – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 0,5 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування помідор черрі по-корейськи? Помідори черрі промиваємо, позбавляє від хвостиків і ріжемо на половинки.
Подрібнюємо петрушку, очищаємо часник і гострий перець нарізаємо. Все це кладемо в блендер і подрібнюємо до стану кашки. Потім додаємо цукор, сіль, оцет і масло. Знову збиваємо до однорідності. Соус готовий.
Нарізані помідори викладаємо в контейнер або іншу зручну посуд, яку можна буде закрити кришкою. Помідори щільно заливаємо нашим пікантним соусом. Можна викладати інгредієнти шарами. Потім закриваємо контейнер і відправляємо в холодильник на кілька годин.
Після того, як черрі настоятися в холодильнику, їх можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Гостра закуска з помідорів Малосольні помідори Мариновані помідори за добу Помідори по-корейськи Помідори чилі на зиму Швидкі мариновані помідори з часником