Хочу запропонувати приготувати ароматну закуску по-корейськи з помідорів. Така закуска готується на зиму без стерилізації, що значно спрощує процес приготування. Помідори по-корейськи обов’язково відзначать любителі яскравих і гострих страв.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Помідори черрі – 1 кг
- Болгарський перець солодкий – 3 шт.
- Перець чилі – 1 шт.
- Часник – 1 головка
- Кріп – 0.5 пучків
- Цукор-пісок – 60 гр.
- Сіль – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 50 мл
- Оцет білий винний – 40 мл
Процес приготування:
Готувати помідори по-корейськи на зиму без стерилізації одне задоволення! Черрі, болгарський перець, перець Чилі, зелень кропу і зелень петрушки ретельно промийте під проточною водою, а потім дайте їм просохнути. Часник очистіть від лушпиння. Болгарський перець і Чилі розріжте навпіл, очистіть від насіння і серцевини. Чилі і болгарський перець наріжте тонкою соломкою. Часник і зелень подрібніть ножем. Черрі розрізати навпіл.
В глибокій ємності з’єднайте цукровий пісок, кухонну сіль, рослинне масло і винний оцет. Викладіть всі підготовлені інгредієнти і ретельно перемішайте з допомогою двох столових ложок. Банки ретельно вимийте і стерилізуйте в мікрохвильовій печі, на водяній бані або в духовій шафі.
Викладіть приготовлену закуску з помідорів. Кришки обдайте окропом, закрутіть ними банки. Банки з помідорами переверніть догори дном. Перевернуті банки залиште при кімнатній температурі на 6 годин, а потім помістіть в холодильник.
наступного дня переверніть банки і можете спробувати смачну закуску з помідорів. Таку закуску можна приготувати і з звичайних помідорів. Красиво буде виглядати, якщо використовувати жовті помідори. Зберігати помідори по-корейськи потрібно в холодильнику.
Приємного насолоди!
Гостра закуска з помідорів Гострі помідори часточками Помідори по-корейськи Помідори по-корейськи часточками Помідори часточками без стерилізації Помідори чилі на зиму