Для дотримуються ПП, потребують харчування з виключенням глютену і молочного жиру пропонується приготувати оладки з бананом, рослинним молоком (кокосовим або мигдальним) та вівсяним борошном. Для поліпшення смаку в тісто додається мак і кориця. Ваш сніданок буде корисним і дуже ароматним.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Банан – 1 шт.
  • Вівсяні пластівці – 1 склянка
  • Сода харчова – 0.5 ч. л.
  • Мак – 2 ст. л.
  • Кориця – за смаком
  • Молоко коров’яче – 1 ст.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування ПП бананових оладок? Вівсяні пластівці кілька хвилин підсушіть на сковороді і потім подрібніть в чаші блендера до стану дрібної борошна.

Очищений від шкірки банан покладіть в посуд для замішування тіста і подрібніть його виделкою. До подрібненого банану пересипте вівсяну муку, додати мак (можна і без нього), трохи кориці і соду.

Потім налийте до сухих інгредієнтів стакан рослинного молока і виделкою замісіть тісто. Залиште постояти протягом 10 хвилин, щоб вівсяне борошно добре набухла.

Добре розігрійте сковорідку з рослинним маслом і ложкою викладіть на неї оладки.

Обсмажуйте ПП бананові оладки на невеликому вогні до золотистого кольору з обох сторін. Подайте приготовані оладки зі свіжими фруктами або смузі.

Їжте на здоров’я!

Вівсяні оладки Оладки без яєць Оладки з содою Оладки з содою без яєць Оладки на молоці без дріжджів Пишні оладки на молоці