Пп фунчоза з креветками – це простий в приготування і дуже приголомшливо приголомшливе на смак блюдо! Корисне, соковите і апетитне, вам точно захочеться повторити! Справжня смакота!
Порада: Найкраще для цієї страви використовувати спеціальну корейську тертку. Якщо таке немає, замініть її звичайної з великими дірочками.
Порада: Зверніть увагу на рецепт приготування фунчозы, зазначений на упаковці. Тому що деякі види фунчозы потрібно відварювати.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Креветки свіжі – 500 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Кунжут – за смаком
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Оцет яблучний 6% – 1 ст. л.
- Масло кунжутне – 1 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
- Перець чилі – 0.5 шт.
Процес приготування:
Як приготувати ПП фунчозу з креветками? Креветки відварюємо протягом 5-7 хв., знімаємо з них панцир і вирізаємо кишкову вену.
Овочі промиваємо. Моркву натираємо на тертці.
Таким же чином підготуємо огірок.
А перець очистимо від насіння, розрізавши його на дві половинки. Видалимо черешок і поріжемо невеликими смужками. Також поріжемо перець чилі.
Часник пропускаємо через прес.
Фунчозу заллємо окропом і дамо настоятися 5 хв
Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо соєвим соусом, додаємо яблучний оцет і кунжутне масло. Верх посипаємо кунжутом. Всі добре розмішуємо і залишаємо просочуватися на 20 хв.
Приємного апетиту!
Фунчоза з креветками Фунчоза з креветками в соєвому соусі Фунчоза з морепродуктів і соєвим соусом Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом