Пп фунчоза з креветками – це простий в приготування і дуже приголомшливо приголомшливе на смак блюдо! Корисне, соковите і апетитне, вам точно захочеться повторити! Справжня смакота!

Порада: Найкраще для цієї страви використовувати спеціальну корейську тертку. Якщо таке немає, замініть її звичайної з великими дірочками.

Порада: Зверніть увагу на рецепт приготування фунчозы, зазначений на упаковці. Тому що деякі види фунчозы потрібно відварювати.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Креветки свіжі – 500 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Кунжут – за смаком
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Оцет яблучний 6% – 1 ст. л.
  • Масло кунжутне – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Перець чилі – 0.5 шт.

Процес приготування:

Як приготувати ПП фунчозу з креветками? Креветки відварюємо протягом 5-7 хв., знімаємо з них панцир і вирізаємо кишкову вену.

Овочі промиваємо. Моркву натираємо на тертці.

Таким же чином підготуємо огірок.

А перець очистимо від насіння, розрізавши його на дві половинки. Видалимо черешок і поріжемо невеликими смужками. Також поріжемо перець чилі.

Часник пропускаємо через прес.

Фунчозу заллємо окропом і дамо настоятися 5 хв

Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо соєвим соусом, додаємо яблучний оцет і кунжутне масло. Верх посипаємо кунжутом. Всі добре розмішуємо і залишаємо просочуватися на 20 хв.

Приємного апетиту!

Фунчоза з креветками Фунчоза з креветками в соєвому соусі Фунчоза з морепродуктів і соєвим соусом Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом