Фунчоза з овочами і куркою різноманітить ваш раціон і додасть прийому їжі незвичний східний колорит. Страва готується з додаванням соєвого соусу і соусу теріякі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 1 пакет
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • філе Куряче – 3 шт.
  • Соус теріякі – за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Соєвий соус – за смаком
  • Масло оливкове – за смаком
  • Кунжут – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фунчозу з овочами і соусом теріякі? Порізати вимиту курячу грудку невеликими смужками.

Пошинкувати до неї половину цибулини і залити все соусом теріякі. Прибрати в сторону.

Всі овочі вимити, порізати великими брусочками або соломкою.

Розігріти сковороду, додати масло і обсмажити курку до рум’яності.

Додати всі овочі, також обсмажити. Овочі гасити не можна, потрібно, щоб вони зберегли хрускіт.

Влити в сковороду до філе і овочів трохи соєвого соусу, видавити через прес часточку часнику. Залишити готуватися.

В цей час заварити фунчозу на 7 хв. (або згідно інструкції на упаковці).

Вогонь вимкнути, додати в сковороду вермішель, ретельно перемішати і посипати білим кунжутом.

Накрити сковороду кришкою і дати постояти так ще близько 8-10 хв.

Приємного апетиту!

Гаряча фунчоза з куркою і овочами Кабачки з м'ясом Кабачки на сковороді швидко і смачно Салат з фунчозой Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з овочами