Лінива ачма з лаваша знаменита своєю ситні і ароматом. Також апетитне блюдо можна приготувати, не порушуючи правил правильного харчування. Ви не витратите багато часу на приготування, а результат приємно порадує вас і ваших домашніх.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Сметана – 4 ст. л.
- Сир Пармезан – 120 гр.
- Сир Сулугуні – 150 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати пп ліниву ачму з лаваша? Натираємо два види сиру на крупній тертці і змішуємо їх. Для низької калорійності страви слід вибирати продукти з меншим вмістом жиру.
До сиру додаємо сметану і розбиваємо яйця. Ретельно перемішуємо начинку до однорідної маси.
Викладаємо перший лаваш у форму для випікання. На нього – частина начинки.
Далі кладемо вирізаний лаваш за формою страви, обмазуємо його вершковим маслом. Додаємо ще одну частину начинки і закриваємо краями першого лаваша.
Зверху пиріг ретельно обмазуємо залишилася начинкою з сиру, яєць і сметани.
Відправляємо в духовку на 35 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.
Дістаємо готову ачму з духовки, даємо їй трохи охолонути і подаємо до столу. Апетитне блюдо з ПП рецептом готово!
Ачма з лаваша Ачма з лаваша в духовці Ачма з лаваша з сиром Лінива ачма з лаваша