З великою упевненістю можна говорити про те, що десерт, представлений вашій увазі, стане справжньою знахідкою не тільки для любителів побалувати себе простим і смачним пирогом, але і для тих, хто стежить за своєю фігурою і дорожить часом. Гарбузовий маннік на кефірі – це швидко, просто, смачно, а головне – корисно!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Гарбуз (терта) – 375 гр.
  • Манна крупа – 200 гр.
  • Цукрозамінник – 50 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Ванілін – 1 пакет

Процес приготування:

Як приготувати ПП маннік на кефірі? Для початку необхідно підготувати ті інгредієнти, які ми будемо використовувати в процесі приготування.

Беремо глибоку миску і з’єднуємо в ній кефір і манну крупу.

В отриману масу необхідно додати цукор. Після цього вбити яйце.

Все ретельно перемішуємо. Додаємо в отриману масу гарбуз, яка повинні бути попередньо натерта на дрібній тертці, а також розпушувач тіста. Варто відзначити, що гарбуз може пускати велику кількість соку, тому її слід гарненько віджати.

Все ще раз ретельно перемішуємо, після чого виливаємо тісто в деко, який попередньо змащують рослинним маслом.

Гарбузовий манник випікається в духовій шафі протягом 45 хвилин при температурі 190 градусів.

Манник Манник без кефіру Манник без молока Манник без молока і кефіру