З великою упевненістю можна говорити про те, що десерт, представлений вашій увазі, стане справжньою знахідкою не тільки для любителів побалувати себе простим і смачним пирогом, але і для тих, хто стежить за своєю фігурою і дорожить часом. Гарбузовий маннік на кефірі – це швидко, просто, смачно, а головне – корисно!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Гарбуз (терта) – 375 гр.
- Манна крупа – 200 гр.
- Цукрозамінник – 50 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Ванілін – 1 пакет
Процес приготування:
Як приготувати ПП маннік на кефірі? Для початку необхідно підготувати ті інгредієнти, які ми будемо використовувати в процесі приготування.
Беремо глибоку миску і з’єднуємо в ній кефір і манну крупу.
В отриману масу необхідно додати цукор. Після цього вбити яйце.
Все ретельно перемішуємо. Додаємо в отриману масу гарбуз, яка повинні бути попередньо натерта на дрібній тертці, а також розпушувач тіста. Варто відзначити, що гарбуз може пускати велику кількість соку, тому її слід гарненько віджати.
Все ще раз ретельно перемішуємо, після чого виливаємо тісто в деко, який попередньо змащують рослинним маслом.
Гарбузовий манник випікається в духовій шафі протягом 45 хвилин при температурі 190 градусів.
Манник Манник без кефіру Манник без молока Манник без молока і кефіру