Оладки на ряжанці виходять ароматними і пишними. Також страву можна приготувати, не порушуючи принципів здорового харчування. Замініть пару інгредієнтів на більш корисні за складом і ідеальний сніданок готовий!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Ряжанка – 1,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Рисова борошно біле – 1 ст.
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Мед – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати ПП оладки на ряжанці просто! Починаємо приготування тіста зі збивання яйця до легкої пінки.
Далі до нього вливаємо ряжанку і добре розмішуємо рідку масу.
Додаємо в суміш мед і знову розмішуємо.
Потім просіваємо рисову муку з розпушувачем.
Замішуємо тісто до гладкості і рівномірності.
Нагріваємо сковороду з антипригарним покриттям, так як масло додавати не рекомендується.
Виливаємо по одній або двом ложок на кожен оладок і підрум’янюємо з обох сторін.
Гарячі оладки правильного харчування можна подавати до столу. Доповнити блюдо можна натуральним йогуртом або іншими добавками за смаком. Приємного апетиту!
Оладки без дріжджів з розпушувачем Оладки без соди Оладки без яєць Оладки з рисового борошна Оладки на воді без яєць Оладки на ряжанці без дріжджів Пісні млинці без дріжджів Пісні оладки