Оладки на ряжанці виходять ароматними і пишними. Також страву можна приготувати, не порушуючи принципів здорового харчування. Замініть пару інгредієнтів на більш корисні за складом і ідеальний сніданок готовий!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Ряжанка – 1,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Рисова борошно біле – 1 ст.
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
  • Мед – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати ПП оладки на ряжанці просто! Починаємо приготування тіста зі збивання яйця до легкої пінки.

Далі до нього вливаємо ряжанку і добре розмішуємо рідку масу.

Додаємо в суміш мед і знову розмішуємо.

Потім просіваємо рисову муку з розпушувачем.

Замішуємо тісто до гладкості і рівномірності.

Нагріваємо сковороду з антипригарним покриттям, так як масло додавати не рекомендується.

Виливаємо по одній або двом ложок на кожен оладок і підрум’янюємо з обох сторін.

Гарячі оладки правильного харчування можна подавати до столу. Доповнити блюдо можна натуральним йогуртом або іншими добавками за смаком. Приємного апетиту!

Оладки без дріжджів з розпушувачем Оладки без соди Оладки без яєць Оладки з рисового борошна Оладки на воді без яєць Оладки на ряжанці без дріжджів Пісні млинці без дріжджів Пісні оладки