Булгур – це крупа, яку отримують при термічній обробці пшениці. Вона сповнена вуглеводами і дуже корисна для організму, тому її так люблять прихильники правильного харчування. Пропонуємо приготувати смачну і корисні плов з куркою з булгуру.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Булгур – 200 гр.
- Курка – 450 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- пісне Масло – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до готування ПП плову з куркою на сковороді. Булгур замочіть на півгодини у воді, потім промийте.
Цибулю наріжте дрібними кубиками. Моркву натріть на крупній тертці. На розігріту сковороду налийте трохи олії, викладіть овочі і обсмажте їх до золотистого кольору.
Потім додайте на сковороду куряче м’ясо, посоліть, додайте спеції і смажте з овочами 5-7 хвилин.
Додати булгур, залийте водою і тушкуйте плов під кришкою 20-25 хвилин.
При бажанні посипте плов перед подачею рубаною зеленню.
Приємного апетиту!
Пісний плов Пісний плов з грибами Плов без моркви Плов з булгуру Плов з м'ясом Плов на сковороді