Булгур – це крупа, яку отримують при термічній обробці пшениці. Вона сповнена вуглеводами і дуже корисна для організму, тому її так люблять прихильники правильного харчування. Пропонуємо приготувати смачну і корисні плов з куркою з булгуру.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Булгур – 200 гр.
  • Курка – 450 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • пісне Масло – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до готування ПП плову з куркою на сковороді. Булгур замочіть на півгодини у воді, потім промийте.

Цибулю наріжте дрібними кубиками. Моркву натріть на крупній тертці. На розігріту сковороду налийте трохи олії, викладіть овочі і обсмажте їх до золотистого кольору.

Потім додайте на сковороду куряче м’ясо, посоліть, додайте спеції і смажте з овочами 5-7 хвилин.

Додати булгур, залийте водою і тушкуйте плов під кришкою 20-25 хвилин.

При бажанні посипте плов перед подачею рубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Пісний плов Пісний плов з грибами Плов без моркви Плов з булгуру Плов з м'ясом Плов на сковороді