Цікавий і не традиційний варіант приготування плову. Замість м’яса будуть використані субпродукти, страва виходить корисним і смачним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.
  • серце Куряче – 300 – 400 гр.
  • Рис білий – 300 гр.
  • Сіль – 0,5 склянки
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати плов з курячими сердечками в мультиварці, цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. У чашу мультиварки влийте соняшникову олію, готуйте овочі в режимі «Смаження» 5-7 хвилин.

Курячі сердечка промийте і викладіть в чашу до овочів, продовжуйте готувати в режимі «Смаження» 10-12 хвилин.

Рис промийте кілька разів, потім викладіть його в чашу.

Додайте воду, сіль і всі приправи в чашу мультиварки. Закрийте кришку мультиварки і поставте режим «Плов» на 1 годину.

Після закінчення програми плов буде готовий, можна подавати страву на стіл.

Приємного апетиту!

Пісний плов Плов Плов без цибулі Плов в мультиварці Плов з куркою Плов з куркою в мультиварці