Смачна і корисна домашня шаурма з куркою в лаваші стане прекрасним сніданком. Її дуже швидко приготувати, а виходить дуже смачно і поживно! Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш бездріжджовий – 1 шт.
- Куряча грудка – 250 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Сметана 10% – 100 гр.
- Кефір – 50 гр.
- Кріп – 30 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Капуста білокачанна – 80 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати ПП шаурму з куркою в лаваші? Курячу грудку відварюємо і нарізаємо його невеликими шматочками.
Овочі добре промиваємо водою. Помідор ріжемо кубиками.
А огірок нарізаємо смужками.
Капусту дрібно шаткуємо ножем.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо півкільцями.
Кріп миємо й дрібно кришимо ножем.
Часник подрібнюємо за допомогою преса або ж ножа.
Змішуємо кефір, нежирну сметану, часник і зелень. Приправляємо соус чорним меленим перцем і сіль.
Беремо аркуш лаваша і розрізаємо його на 3 частини. Змащуємо першу соусом. Викладаємо начинку на відстані 10 див від краю. Відразу кладемо капусту, потім курку, цибулю, помідори, огірок. Загинаємо краю і звертаємо лаваш в рулет. Таким чином готуємо всі частини лаваша.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо шаурму протягом 10 хв.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші