Оригінальний і апетитний рецепт приготування пшеничної каші з додаванням солодкої гарбуза. Блюдо легко приготувати в мультиварці, також його можна подавати до сімейного сніданку.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Пшенична крупа – 300 гр.
  • Гарбуз – 300 гр.
  • Вода – 2 склянки
  • Молоко коров’яче – 2 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати пшеничну кашу з гарбузом в мультиварці, відміряємо потрібну кількість пшеничної крупи. Заливаємо її водою і доводимо до кипіння у відкритій мультиварці. Для цього можна включити режим «смаження».

В цей час очищаємо від шкірки гарбуз і після нарізаємо її на дрібні кубики.

Зварене пшоно промиваємо в холодній воді і знову викладаємо його в мультиварку. Сюди ж додаємо шматочки гарбуза, сіль, цукор і молоко.

Закриваємо каструлю кришкою і вмикаємо відповідний режим. Наприклад, можна вибрати програму «молочна каша». Готуємо близько 30 хвилин.

Готову пшеничну кашу з гарбузом розкладаємо по тарілках і доповнюємо вершковим маслом за смаком. Можна подавати до столу!

Пшенична каша в мультиварці Пшенична каша з гарбузом Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці в мультиварці