Оригінальний обід або вечеря в мультиварці можна приготувати з пшеничної крупи та м’яса. Навариста каша виходить живильної і ароматною. Підходить для великої родини або компанії.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Пшенична крупа – 1 склянка
- Яловичина – 350 гр.
- Вода – 2 склянки
- Мигдаль – 1 ст. л.
- Родзинки – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Цедра апельсина – 1 ч. л.
- Перець червоний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати пшеничну кашу з м’ясом в мультиварці. Підготуємо всі необхідні продукти. Пшеничну крупу промиваємо під водою. Яловичину заздалегідь розморожуємо. Вибираємо м’ясо без кісточки.
Родзинки отмачиваем в холодній воді, мигдаль подрібнюємо, а розморожене м’ясо ріжемо на невеликі шматочки.
Включаємо мультиварку і обсмажуємо в ній близько 10 хвилин шматочки яловичини з маслом.
Додаємо до м’яса крупу і заливаємо інгредієнти двома склянками окропу.
Слідом додаємо до продуктів сіль, мелений перець, апельсинову цедру, мигдаль та родзинки. Готуємо страву 30 хвилин у відповідному режимі. Відповідна температура – 90 градусів.
Готову кашу з м’ясом розкладаємо по порційних тарілках і доповнюємо за смаком подрібненою зеленню. Наприклад, можна додати ароматний зелений лук.
Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша Пшенична каша на воді Пшенична каша на воді в мультиварці Пшенична каша на гарнір Розсипчаста пшенична каша на воді