Ніжний і м’який пшеничний хліб з солодом легко приготувати за простим рецептом в хлібопічці. Домашній продукт можна подавати до сімейного сніданку або в будь який інший час.
Інгредієнти: на .
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Сухий квас з солодом – 3 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Масло рослинне – 50 мл
- Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
- Кмин – 30 гр.
- Цукор-пісок – 40 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати пшеничний хліб з солодом в хлібопічці легко! Відміряємо потрібну кількість солоду. Заливаємо продукт склянкою окропу. Розмішуємо і залишаємо на час.
Просіваємо борошно пшеничне і занурюємо її у форму для хлібопічки з встановленою лопаткою для розмішування. Сюди ж додаємо сухі дріжджі, сіль і цукор.
Далі вливаємо остиглий солод з водою і рослинне масло. Додаємо кмин.
Включаємо хлібопічка в режимі «французький хліб» і готуємо 4 години.
Витягаємо готовий хліб, даємо йому трохи охолонути й нарізаємо. Готово!
Білий хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці