Ніжний і м’який пшеничний хліб з солодом легко приготувати за простим рецептом в хлібопічці. Домашній продукт можна подавати до сімейного сніданку або в будь який інший час.


Інгредієнти: на .

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Сухий квас з солодом – 3 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
  • Кмин – 30 гр.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати пшеничний хліб з солодом в хлібопічці легко! Відміряємо потрібну кількість солоду. Заливаємо продукт склянкою окропу. Розмішуємо і залишаємо на час.

Просіваємо борошно пшеничне і занурюємо її у форму для хлібопічки з встановленою лопаткою для розмішування. Сюди ж додаємо сухі дріжджі, сіль і цукор.

Далі вливаємо остиглий солод з водою і рослинне масло. Додаємо кмин.

Включаємо хлібопічка в режимі «французький хліб» і готуємо 4 години.

Витягаємо готовий хліб, даємо йому трохи охолонути й нарізаємо. Готово!

Білий хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці